Betonilattiat

Toteutamme ammattitaidolla suorat, tasaiset ja kestävät betonilattiat kohteeseen kuin kohteeseen. Otamme mielellämme vastuullemme koko betonilattian toteutuksen aina hiekkapatjasta viimeisteltyyn pintaan saakka.

Betonilattian tulee kestää kovaakin kulutusta vuosikymmenten ajan. Siksi on tärkeää, että lattia rakennetaan alusta saakka huolellisesti ja oikein. Olemme valaneet betonilattioita jo vuodesta 1990 lähtien. Toteutamme ammattitaidolla betonilattiat myös hiekkapatjasta pintaan saakka, sisältäen niin maapohjan eristämisen, raudoitukset, betoninvalun kuin lattian hionnan.

Korkealaatuiset betonilattiat kohteeseen kuin kohteeseen

Tarvitsit vankkaa betonilattiaa sitten uudis- tai saneerauskohteeseen, omakotitaloon tai kokonaiseen kerrostaloyhtiöön, toteutamme työn aina täsmällisesti sovitun mukaisesti. Myös esimerkiksi teollisuushallit ja julkiset tilat ovat meille tuttuja kohteita.

Vaikka betonilattioiden valaminen on ydinosaamistamme, toteutamme tarpeen mukaan myös betonilattioiden korjausta ja hiontaa. Kerro meille rohkeasti tarpeistasi, niin löydämme varmasti juuri sinulle parhaan ratkaisun.

Ammattilaisille

Vuosien aikana olemme tehneet runsaasti yhteistyötä erilaisten rakennus- ja remonttiliikkeiden kanssa. Olemme joustava toimija, jonka avulla saat kohteeseesi betonityöt juuri silloin, kun sille on paras aika. Meillä on vuosikymmenten kokemus kaikenlaisten kohteiden betonitöistä, joten voit luottaa siihen, että työmme laatu on ensiluokkaista. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous kohteeseesi!

Silikaatin levitys lattiaan paitsi kovettaa pintaa, antaa sille myös suojaa likaa vastaan.