Betonilattioiden korjaus ja hionta

Korjaamme ja hiomme niin vanhat kuin uudemmatkin betonilattiat vuosikymmenten kokemuksella. Esimerkiksi saneerauskohteessa vanha betonilattia voi olla vielä rakenteeltaan hyvässä kunnossa, vaikka sen pinta olisikin kärsinyt – tällöin on turhaa purkaa vanha lattia kokonaan pois. 

Olivat lattian vauriot minkä suuruiset tahansa, meiltä löytyy tarvittavat työvälineet kaikenlaisiin tilanteisiin. Jos käykin ilmi, että vanhaa lattiaa ei enää kannata korjata, voimme purkaa vanhan lattian ja toteuttaa myös täysin uuden betonilattian.

Timanttihionnalla tasainen ja siisti betonilattia

Käytämme betonilattioiden hionnassa menetelminä joko paperi- tai timanttihiontaa. Paperihionta on menetelmistä kevyempi ja soveltuu hyvin pinnan viimeistelyyn. Timanttihionnalla puolestaan pystytään tasoittamaan lattiasta hieman suuremmatkin epätasaisuudet.

Mikäli haluat jättää kohteen lattian betonipinnalle etkä aio asentaa sen päälle toista lattiamateriaalia, voimme timanttihionnalla viimeistellä betonilattian pinnan erityisen tasaiseksi ja siistiksi. Tällöin lisäksi käsittelemme lattian pinnan kovetin- ja pölynsidonta-aineille. Betonilattia onkin kestävä ja helppohoitoinen valinta esimerkiksi autotalleihin ja teollisuushalleihin, mutta myös sisätiloissa se luo trendikästä industrial-henkistä tunnelmaa.

Ammattilaisille

Vanhan betonilattian korjaus ja hionta on erinomainen vaihtoehto uudelle betonilattialle – vaikka senkin toteutus meiltä onnistuu. Meillä on vuosien kokemus yhteistyöstä erilaisten rakennus- ja remonttiliikkeiden kanssa, joten olemme tottuneet toimimaan joustavasti osana suurempaa projektikokonaisuutta. Betonilattian hionnalla voidaan paitsi viimeistellä lattiapinta joko tulevaa pintamateriaalia varten tai siistiksi loppupinnaksi, mutta myös nopeuttaa uuden betonilattian kuivumista.

Meille on kunnia-asia toteuttaa työmme aina sujuvassa yhteistyössä ja ensiluokkaisella laadulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous kohteeseesi!